Estoton Fornasetti-tapettimallisto inspiroi ja antaa tilaa mielikuvitukselle 

Estoton Fornasetti-tapettimallisto inspiroi ja antaa tilaa mielikuvitukselle 

Brittiläisen Cole & Sonin ja italialaisen luxus-designtalo Fornasettin yhteistyönä syntynyt mallisto on huumorin, nostalgian ja mielikuvituksen juhlaa.  

Upealla väripaletilla toteutettu mallistoon on onnistuttu vangitsemaan Fornasettin töille tyypillinen itseironinen äly ja itseironia. Malliston omalla ihmeellisellä tavallaan ajattomissa kuoseissa vilisee hassunkurisia aiheita: Tapeteissa esiintyy vapautuneesti fantasiahenkisiä lentolaitteita, arkkitehtonisia elementtejä ja kurittomia apinahahmoja – kaikki varmalla italialaisella tyylillä esitettynä.

Osta verkkokaupasta

Fornasetti-mallisto on jatkumoa kahden oman alansa huipputalon yhteistyölle. ”On etuoikeus ja kunnia saada sukeltaa Fornasettin taianomaiseen maailmaan ja muuntaa tämän design-ateljeen ainutlaatuiset kuosit kiehtoviksi tapeteiksi”, sanoo Carley Bean, Cole & Sonin Head of Design.

Kuitutapetilla tapetointi on helppoa ja nopeaa

Valittuasi kuitutapetin voit olla varma, että olet valinnut erittäin hyvin kulutusta ja käyttöä kestävän tuotteen, joka pitää muotonsa ja on helppo tapetoida. Kuitutapeteista käytetään usein myös nimeä non-woven-tapetti. Katso videolta tapetointiohje.